Teemakuukaudet

Teemakuukaudet näkyvät ympäri Etelä-Savoa
syksyllä 2019

Teemakuukaudet_ennakkomainos_jpegTeemakuukaudet_ennakkomainos

Monelle tuttu Aito kohtaaminen ja sen neljä osa-aluetta tulevat näkyväksi osaksi toimintoja, tapahtumia ja palveluja syksyllä 2019. Etelä-Savon Perheneuvoverkosto ja varhaisen tuen kehittäjäryhmä ovat ideoineet ja suunnitelleet teemakuukausien sisältöä.

Tämä sivusto sekä LAPE Etelä-Savon Facebook toimivat näiden teemakuukausien tiedottamiskanavina. Seuraa ilmoittelua ja tule mukaan teemakuukausien toimintoihin ja perhekeskustoimintaan!

Lisätietoja
perhekeskuskoordinaattori Hanna Kokkonen, p. 040 3598519 hanna.kokkonen@essote.fi tai
projektityöntekijä Eeva Pääkkönen p. 050 5202729 eeva@estery.fi

 

Syyskuu – kunnioittaminen

Teemakuukaudet_syyskuunmainos_pngTeemakuukaudet_syyskuunmainos

Teemakuukausien ensimmäinen osio starttaa! Syyskuussa me kaikki kiinnitämme huomiota muiden huomioon ottamiseen, kunnioittamiseen ja vuorovaikutukseen. Voit lähettää meille esimerkiksi kirjoitelmia, kuvia, piirustuksia, videoita, joissa kerrot mikä sinulle on arjessa tärkeää ja miten toivoisit, että sinut perheenä kohdataan. Teemme näistä koonnin, joka nostaa esiin eteläsavolaisten yksilöllisyyden. Yhdessä arvostamme ja kunnioitamme ihan jokaista meistä.
Materiaalia voit lähettää hanna.kokkonen@essote.fi  tai eeva@estery.fi
tai postitse Hanna Kokkonen/Essote Anni Swaninkatu 8, 50100 Mikkeli. Voit tuottaa materiaalia itse tai käyttää meidän valmiita pohjia. Löydät materiaalit tästä linkistä.

Tämän lisäksi kannustamme perheitä yhdessä miettimään mikä heidän perheessään on tärkeää ja mitkä ovat yhteiset pelisäännöt, jotta kaikilla on kiva olla. Tähän olemme tehneet valmiiksi pohjan, johon jokaisen on helppo tehdä oman perheensä säännöt. Löydät pelisääntöjen pohjan tästä linkistä.

Teemaan liittyviä tapahtumia:

  • Juva; MLL:n perhekahvilaillat 5.9. ja 22.9. klo 16.30–18.30, Juvantie 7
  • Mäntyharju; perhekahviloissa teeman mukaista toimintaa viikolla 38 on jo 13.9.2019, katso lisää https://www.facebook.com/events/385567845678005/ 
  • Puumala; perheviikko vk 39 perheviikko siirtyy myöhemmälle syksyyn

Toivomme myös, että työntekijät käyttävät ja hyödyntävät materiaaleja työssään. Jos työntekijänä pyydät esimerkiksi asiakkailta tai lapsiryhmältä tuotoksia liittyen mikä arjessa on tärkeää ja miten toivoisit, että perhe kohdataan, muistuta heitä, että tämä kaikki on vapaaehtoista ja tuotokset kootaan yhteen nimettömästi. Muista informoida myös lasten vanhempia

Seuraa ilmoittelua myös LAPEn Facebookissa www.facebook.com/lapees