Toukokuun kuukausikirje

Tervehdys Etelä-Savon perhekeskustoiminnan ääreltä!

Liitteenä löytyy toukokuun kuukausikirje Toukokuun kuukausikirje_Etelä-Savon perhekeskustoiminta
Kuukausikirjeessä on jälleen kootusti ajankohtaisia asioita perhekeskustoiminnan ääreltä. Vaikka koronan takia elämme poikkeustilanteessa, niin silti moni palvelu ja toiminta toimii normaalisti. Lisäksi monet toimijat ovat muokanneet toimintojaan esimerkiksi sähköiseen muotoon. Kuukausikirjeessä on mm. linkkejä lapsiperheiden avointen kohtaamispaikkojen Facebook-sivuille, minne on perheille koottu vinkkejä, askarteluideoita ja musiikkihetkiä.

Perheneuvot palvelevat normaalisti myös poikkeustilanteessa! Kangasniemen, Mikkelin ja Rantasalmen Perheneuvot ovat laajentaneet soittoaikojaan. Katso tarkemmat yhteystiedot http://www.lapeetelasavo.com/yhteystiedot
Mikkelin Perheneuvo järjestää ke 6.5. klo 17.30–19 liveperheillan ”Koronakriisin haasteet lapsiperhearjessa, kysy asiantuntijoilta”. Perheiltaa pääset seuraamaan Meijän Mikkelin YouTube-kanavalta https://www.youtube.com/channel/UCLIJEd5F-vJQWA41HKAu1Cg

Toukokuun kuukausikirjeen myötä perhekeskustoiminta siirtyy kesätauolle.
Kiitos tästä keväästä kaikille! Pidetään yhdessä huoli toisistamme, itsestämme ja perheestämme! Huom. huhti-toukokuulle sovitut verkostotapaamiset (mm. eroauttaminen, varhainen tuki ja johtoryhmä) kokoontuvat normaalisti.

 

Hanna Kokkonen
perhekeskuskoordinaattori

 

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s