Kevään kuulumisia

Kesä tulee reipasta vauhtia ja perhekeskustoiminnassakin valmistellaan jo kesän touhuja loppusuoralla. Kohtaamispaikat toimivat yksilöllisin keinoin koronatilanteen sallimissa rajoissa ja osa kohtaamisista voidaankin toteuttaa taas säiden salliessa ulkosalla. Ainakin Mikkelin, Savonlinnan ja Pieksämäen kohtaamispaikat ovat auki ja toimivat kesäaikatauluin. Seuraa oman paikkakuntasi kohtaamispaikan ilmoittelua verkossa ja muissa tiedotuskanavissa.

Perheneuvo päivystää kesälläkin niillä paikkakunnilla, joissa Perheneuvo toimii. On kuitenkin hyvä huomioida, että palvelussa voi olla viivettä paikkakunnasta riippuen kesälomien ja muiden työntekijäresurssiin liittyvien seikkojen takia. Kiireellisissä tilanteissa ota aina yhteyttä mieluummin muihin tahoihin, kuten lastensuojelun virka-ajan päivystykseen tai sosiaali- ja kriisipäivystykseen.

Elokuussa alkavaan Lapset puheeksi-kouluttajakoulutukseen on vielä hyvin tilaa! Jos käytät LP-menetelmää työssäsi Etelä-Savon alueella ja haluat kouluttajaksi, niin pyydäthän lisää tietoja asiasta perhekeskuskoordinaattorilta sanna.wirenius@essote.fi tai 040 3599428. Kouluttaminen on mukavaa vaihtelua työhön ja konkarikouluttajilta saat aina tarvittaessa tukea ja apua koulutuksiin liittyvissä asioissa.

Erva-alueemme oma perhekeskuspäivä järjestetään torstaina 3.6. klo 12-15 Teams-yhteydellä, ohjelmassa on sekä valtakunnallista perhekeskusasiaa, että paikallisia tuulahduksia alueen maakunnista. Täältä löydät linkin tapahtumaan https://www.lskl.fi/tapahtumat/kys-alueen-perhekeskuspaiva/, tervetuloa linjoille!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s