Vastaa, vaikuta ja voita!

Osana Etelä-Savon perhekeskustoiminnan seurantaa ja arviointia haluamme kuulla lapsiperheiden näkemyksiä ja kokemuksia lapsiperheiden palveluista, kohtaamisesta, varhaisesta tuesta jne.

Toivomme, että käytät hetken aikaasi ja vastaat perheille suunnattuun arviointikyselyyn. Kysely löytyy https://link.webropol.com/s/perheidenkysely2022 . Vastausaikaa on helmikuun 2022 loppuun saakka. Perheiden kysely on osa Etelä-Savon perhekeskustoiminnan seuranta- ja arviointipakettia, joka kokonaisuudessaan valmistuu huhtikuun 2022 loppuun mennessä.

Yhteystietonsa jättäneiden vastaajien kesken arvomme kaksi perhelippua Visulahteen (sis. sisäänpääsy huvi- ja vesipuisto Dinosauriaan, sisähuvittelupuisto Hyperdinoon ja vahakabinettiin). Liput ovat voimassa kesäkauden 2022 loppuun saakka. Voittajille ilmoitamme henkilökohtaisesti maaliskuussa 2022.

Kiitos jokaiselle vastaajalle jo etukäteen! ❤

Hanna Kokkonen
perhekeskuskoordinaattori

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s