Perhekeskustoiminnan tiedote

Vuosi 2022 on lähtenyt reippaasti liikkeelle ja on aika julkaista tämän vuoden ensimmäinen perhekeskustoiminnan tiedote. Tiedote julkaistaa kaksi kertaa vuodessa; kerran keväällä ja kerran syksyllä. Tiedotteeseen kootaan keskeisimpiä nostoja Etelä-Savon perhekeskustoiminnasta.

Tiedote löytyy tästä.

Tiedotteen lisäksi tämän vuoden perhekeskustoiminnan toimintasuunnitelma on käsitelty maakunnallisessa lasten, nuorten ja perheiden johtoryhmässä. Toimintasuunnitelma löytyy tästä . Olemme koonneet myös tiiviin perhekeskustoiminnan diasarjan, joka muutamalla dialla kuvaa mitä perhekeskustoiminta Etelä-Savossa tarkoittaa. Diasarja löytyy tästä.

Tervetuloa mukaan perhekeskustoimintaan!

Hanna Kokkonen
perhekeskuskoordinaattori

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s