582 x kiitos!

Perheiden arviointikysely osana perhekeskustoiminnan seuranta- ja arviointipakettia on päättynyt. Saimme yhteensä 582 vastausta. Suuri kiitos jokaiselle! Edellisellä kerralla saimme 388 vastausta, nousua lähes 200kpl!

Perheiden vastaukset otetaan huomioon perhekeskustoiminnan seuranta-ja arviointipakettia kootessa. Tämä iso paketti tullaan julkaisemaan huhtikuun loppuun mennessä. Ja toki toivomme, että toimijat ottavat perheiltä tulleen palautteen ja arvioinnin huomioon tulevia toimintoja ja palveluja suunnitellessa.

Osana perheiden kyselyä osallistujilla oli mahdollisuus jättää yhteystietonsa Visulahden perhelippujen arvontaa varten. Olemme suorittaneet arvonnan ja ensi kesän perhelipun Visulahteen voittivat Laura T. sekä Elli-Noora P. Onnea voittajille ja kiitos Visulahdelle lippujen lahjoittamisesta!

Aurinkoisia kevätpäiviä perhekeskustoiminnan äärellä!

Hanna Kokkonen
perhekeskuskoordinaattori

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s