Mikkelin Perheneuvon avoin perheilta 23.3.2022

Mikkelin Perheneuvo järjesti ke 23.3.2022 tämän vuoden ensimmäisen avoimen perheillan. Mikkelin avoimet perheillat järjestään Omatorilla yhdessä asiantuntijaverkoston toimijoiden kanssa. Perheiltojen suunnittelussa ja toteutuksessa on vahva tahto yhteistyöhön monitoimijaisesti. Mikkelin Perheneuvo järjestää kevään 2022 aikana kaksi kaikille avointa perheiltaa. Perheiltojen suunnittelussa on otettu huomioon perheiden toiveet perheiltojen teemoista. Ke 23.3. perheillan teemana oli ”Jaksaminen lapsiperheessä?”. Seuraava avoin perheilta Omatorilla on ke 18.5.2022 klo 17.30-19 teemalla ”Parisuhteen hyvinvointi”. Perheilloissa on kahvitarjoilu ja lastenhoito, jotta perheiden olisi mahdollisimman helppo osallistua perheiltaan.

Maaliskuun perheillassa kuultiin elintapaohjauksen koordinaattori Maija Laukniemen alustus teemaan liittyen. Maijan esittämät diat löytyvät tästä.

Perheillassa oli myös tuhti katsaus siihen, mitä eri toimijoilla on tarjota perheiden jaksamisen tueksi. Perheillassa mukana olleiden toimijoiden esittelyt on koottu yhteen esitteeseen, joka löytyy tästä.

Kiitos maaliskuun perheillassa mukana olleille perheille ja toimijoille! Nähdään Omatorilla toukokuussa!

Hanna Kokkonen
perhekeskuskoordinaattori
Mikkelin Perheneuvon yhteyshenkilö

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s