Ero-opas 2022 ja Erohelppi-koonnit

Lapsiperheiden palvelut Etelä-Savon alueella – opas (Ero-opas) on jälleen päivitetty toimijoiden ja yhteystietojen osalta. Oppaaseen on koottu kattavasti eri toimijoiden tietoja, jotka auttavat eron eri vaiheissa ja tilanteissa.

Etelä-Savon ero-opas 2022

Lisäksi paikkakunnittain on tehty Erohelppi-koonteja, jotka auttavat hahmottamaan, miten paljon ja millaisia auttamisen ja tuen mahdollisuuksia eri paikkakunnilla on eroon liittyvissä asioissa. Tämä tarkempi auttamistahojen kokoaminen on noussut tarpeena, koska aina ei välttämättä ole tietoa, mistä eroon liittyen saa apua ja tukea. Ympärillä on paljon toimintoja, joista kaikki eivät ole paikallisesti saavutettavissa, mutta monet ovat hyödynnettävissä yli paikkakuntarajojen. Myös etäyhteyksien välityksellä tehdään auttamistyötä tiettyjen tahojen toimesta ja paljon on myös hyödynnettävissä verkkoauttamisen mahdollisuuksia.

Erohelppi – Juva
Erohelppi – Kangasniemi
Erohelppi – Mikkeli
Erohelppi – Mäntyharju
Erohelppi – Savonlinna

Tiina Kainulainen
Hankesuunnittelija
Kuka huomaa mut? -hanke
Viola – väkivallasta vapaaksi ry

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s