Rantasalmen vauvaperheilta kokosi kunnan vauvaperheet yhteen

Rantasalmen kunnan varhaiskasvatus ja Terveystalo järjestivät yhteistyössä ke 27.4.2022 vauvaperheillan vuonna 2021 syntyneille lapsille perheineen. Syntyneitä lapsia Rantasalmella oli viime vuonna 18. Näin ollen 18 perhettä sai kutsun tämän vuoden vauvaperheiltaan, joista 14 perhettä saapui paikalle. Aivan huippua!!

Vauvaperheillalla on Rantasalmella jo pitkät perinteet, sillä tänä vuonna vauvaperheiltaa vietettiin jo seitsemättätoista kertaa! Paikka ja ohjelma ovat vuosien varrella hiukan muuttuneet, mutta yksi tärkeimmistä tavoitteista on pysynyt samana eli perheet tapaavat toisiaan!

Illan ohjelma alkoi maksuttomalla ruokailulla.

Ruokailun jälkeen vuorossa oli Rantasalmen lapsiperheiden palveluiden esittelyä. Illassa oli mukana eri toimijoita mm. varhaiskasvatuksesta, perhetyöstä sekä seurakunnasta, joita perheiden oli mahdollisuus jututtaa illan aikana.

Iloksemme saimme myös vierailijan Savonlinnan perheasiain neuvottelukeskuksesta, joka tuli puhumaan teemalla ”parisuhde vauvaperheissä”. 

Vuodesta 2016 alkaen Rantasalmen kunta on jakanut perheille myös vauvaperheillan yhteydessä vauvalahjana vauvarahan, jonka on käynyt jakamassa useamman kerran jo kunnanvaltuuston puheenjohtaja.

Illan päätteeksi oli vielä yhteisen valokuvan aika, johon kaikki perheet osallistuivat. Perheillä on mahdollisuus lunastaa kuva myöhemmin paikallisesta valokuvaamosta muistoksi.

Aurinkoista kevään jatkoa!

Jenna Roponen –Avoimen varhaiskasvatustoiminnan ohjaaja, Rantasalmi

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s